Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El trofeu del 84è Gran Premi Nacional serà obra de l'alumnat de l’Escola de Disseny de les Illes Balears

El trofeu del 84è Gran Premi Nacional serà obra de l'alumnat de l’Escola de Disseny de les Illes Balears

(06/04/2017)

L’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca ha encomanat el disseny del trofeu de la cita del món del trot més important de l'any de la nostra comunitat, que es disputarà el proper 21 de maig, a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de llles Balears.

El trofeu del 84è Gran Premi Nacional de Trot serà dissenyat per l'alumnat de l’Escola de Disseny de les Illes Balears. D’aquesta manera, l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM) vol donar un major prestigi a un dels esdeveniments esportius més importants de les illes Balears col·laborant amb el sector cultural per tal que els artistes novells puguin donar a conèixer el seu talent i deixin la seva empremta simbòlica dins la història del Gran Premi Nacional de Trot.

 

Per a la realització del disseny de la cita cavallista d'enguany hi han participat els alumnes d’estudis superiors de disseny, els quals han presentat una sèrie de propostes relacionades amb el món del trot. Un jurat format per Maria Abando Olaran, directora de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de les Illes Balears; Marisa Aldeguer Palou, directora de la Galeria MA Arte Contemporáneo de Palma; Margalida Canet Oliver, vice-directora de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de les Illes Balears; Rafel Manera, director tècnic de la Federació Balear de Trot (FBT); i Jaume A. Ramis, president de l’IEHM, han escollit el model guanyador que es convertirà en el trofeu del 84è Gran Premi Nacional de Trot.

 

Segons han indicat des de l'IEHM i des de la FBT, el disseny del trofeu guanyador es donarà a conèixer a la presentació de l'edició d'enguany del Gran Premi Nacional, la qual es durà a terme el mes que ve.