Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El tradicional Betlem Mallorquí es podrà visitar al Centre Cultural la Misericòrdia fins al 6 de gener

El tradicional Betlem Mallorquí es podrà visitar al Centre Cultural la Misericòrdia fins al 6 de gener

(06/12/2019)

Romandrà obert de dilluns a diumenge de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores, festius inclosos

Com és tradició, l’associació Betlemistes de Mallorca ja ha instal·lat el Betlem Mallorquí al Centre Cultural la Misericòrdia, un betlem totalment artesanal i que cada any incorpora figures noves, de personatges que reprodueixen oficis, costums, jocs i tradicions de Mallorca, i que es podrà visitar fins al pròxim 6 de gener.
Dimonis de diferents municipis de Mallorca, cossiers, matalassers, venedors i clients d’un mercat tradicional, ministrils i personatges que representen jocs i oficis tradicionals, a més de la reproducció d’un bocí de la costa mallorquina, acompanyen el naixement a la sala de la planta baixa del Centre Cultural la Misericòrdia de Palma. Tant les figures com la instal·lació són obra de l’associació Betlemistes de Mallorca, una associació sense ànim de lucre, fundada l’any 2001.
El betlem forma part de la Ruta de Betlems, Nadal 2019, que aglutina prop d’una vintena d’instal·lacions que es poden visitar, durant aquest mes de desembre i principi de gener, a diferents municipis de Mallorca.
L’horari de visita del Betlem Mallorquí de la Misericòrdia és de dilluns a diumenge, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores. Els dies festius també romandrà obert en el mateix horari.