Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Teatre Principal incorpora Juan Perro a la programació de Fila U Festival d’Estiu

El Teatre Principal incorpora Juan Perro a la programació de Fila U Festival d’Estiu

(23/06/2020)

Actuarà en format acústic el diumenge 30 d’agost a les 20 hores.

L’artista Juan Perro, l’alter ego de Santiago Auserón, actuarà al Teatre Principal de Palma el diumenge 30 d’agost, a les 20 hores, en un concert que serà la cloenda de Fila U Festival d’Estiu.

En aquest concert, Juan Perro, que actuarà en solitari i en format acústic, presentarà el disc El viaje, un treball intimista amb una gran càrrega poètica. Al llarg del disc i del concert, Juan Perro farà un passeig per estils de músiques tan diferents com el soul, el jazz, el rock i el blues.

Juan Perro tenia previst oferir un concert al Teatre Principal el 15 de juliol, amb el qual es tancava la temporada 2020-2021. La crisi derivada de la pandèmia de la Covid-19 va obligar a suspendre aquest concert que, finalment, s’ha pogut reprogramar per al 30 d’agost dins el festival Fila U.

Aquest festival s’obrirà el 19 d’agost, amb el concert de Miquel Serra i amics, un concert en el qual també participaran Joan Miquel Oliver, Joan Vila i Maria Jaume, entre d’altres. Seguirà el 21 d’agost, amb la companyia de dansa Mal Pelo i l’espectacle Goldberg Variations/Variations. El 23 d’agost serà el torn de Rossy de Palma i Resilienza d’amore. La companyia belga Rosas oferirà l’espectacle de dansa Bartók, Beethoven, Schönberg els dies 26 i 27. El divendres 28 d’agost tindrà lloc Àries des de l’escenari, una gala lírica que tindrà Ainhoa Arteta com a protagonista, que cantarà amb el Cor del Teatre Principal i diversos solistes mallorquins. El dissabte 29 d’agost serà el torn de Las canciones, un muntatge teatral escrit i dirigit per Pablo Messiez. Finalment, el diumenge 30, Juan Perro serà l’encarregat de tancar el festival amb el seu concert El viaje.