Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Teatre Principal ajorna un dia l’estrena de Baalconing a causa de la lesió d’un ballarí

El Teatre Principal ajorna un dia l’estrena de Baalconing a causa de la lesió d’un ballarí

(15/06/2021)

Així, les funcions seran el divendres 18 i el dissabte 19 de juny.

El Teatre Principal estrenarà el divendres 18 de juny la producció coreogràfica Baalconing, de Catalina Carrasco, en lloc del dijous 17 com estava previst. Una lesió muscular d’un dels ballarins del muntatge ha obligat a prendre aquesta decisió.

D’aquesta manera, Baalconing es podrà veure tant el divendres 18 com el dissabte 19 de juny. Ambdues funcions seran a les 19 hores.

Les persones que tenien localitats adquirides per al dia 17 poden canviar les entrades per a qualsevol de les dues funcions previstes. I, en el cas que no puguin venir a cap de les dues funcions, rebran el reemborsament de l’import de l’entrada.

Baalconing és un muntatge coreogràfic que compta també amb altres llenguatges escènics, des del text a la videocreació. Està interpretat per Yeinner Chicas, Elena Susilla, Kiko López, Mariona Jaume, Catalina Carrasco (autora i directora) i Gaspar Morey. L’escenografia és d’Ana Garay i Isi Ponce; el vestuari, de Guillem Suau; la il•luminació, de Miquel Llull, i la música, de Kiko Barrenengoa, Juanmi Bosch i Ginés Fernández.