Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Teatre Principal acosta la programació al públic amb tres modalitats d’abonaments

El Teatre Principal acosta la programació al públic amb tres modalitats d’abonaments

(01/09/2021)

Un nou abonament destinat als joves menors de 30 anys ofereix un 60% de descompte sobre els preus de les entrades

Amb l’objectiu d’apropar la programació a tota la societat el Teatre Principal ha preparat per aquesta temporada tot un seguit d’abonaments que permeten descomptes de fins el 60% damunt el preu de les entrades. A més, tots els abonaments inclouen l’accés gratuït a la plataforma de continguts digital Principal a la carta.

La gran novetat d’aquesta temporada és un nou abonament adreçat especialment als joves. Es tracta de l’Abonament Jove, exclusivament per als menors de 30 anys, una opció que permet un 60% de descompte en el preu de les entrades si es compren cinc o més espectacles. Aquest abonament, que suposa disposar gratuïtament de la plataforma Principal a la Carta, sols es pot adquirir a la taquilla del Teatre Principal, que està oberta de dimecres a dissabtes de 11 a 14 hores i de les 17 a les 21 hores.

A més de l’Abonament Jove, el Teatre Principal segueix oferint els abonaments habituals: el General i el de Parella. El General suposa un descompte del 25% sobre el preu de les entrades si es compren 5 o més espectacles. Es pot adquirir a la taquilla del Teatre o al web www.teatreprincipal.com. Els beneficiaris de l’Abonament General també disposen de forma gratuïta del portal digital Principal a la Carta.

L’Abonament de Parella suposa un descompte del 25% per la compra de dues entrades a 2 o més espectacles de la nostra programació i està disponible tant al web com a taquilla i suposa l’accés gratuït a Principal a la Carta.

Cal recordar que el nou servei Principal a la carta és una nova plataforma de continguts digitals on podreu veure les produccions i coproduccions pròpies un temps després de ser estrenades, així com altres continguts escènics en format digital. La subscripció serà gratuïta per a tots els espectadors que hagin adquirit un abonament.

El cost de la subscripció anual serà de 30 euros i, el d'un visionat únic, de 5 euros.
Amb el "Principal a la carta" tendreu sempre a la vostra disposició teatre, òpera, dansa i concerts, sense moure-us de ca vostra.

Els descomptes de les diferents modalitats d’abonaments  sols són aplicables a preus d'entrada superiors a 12 euros. Aquests descomptes no són acumulables a altres descomptes i tampoc són aplicables a espectacles de programadors en col·laboració ni a entrades solidàries.