Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El sector nàutic de Mallorca retorna a l’activitat promocional internacional

El sector nàutic de Mallorca retorna a l’activitat promocional internacional

(21/09/2021)

Del 22 al 25 de setembre, el Consell de Mallorca serà present a Mònaco Yacht Show amb empreses locals.

El Consell de Mallorca col•labora amb la Balearic Yacht Destination, marca de promoció nàutica internacional del Balearic Marine Clúster, per a tornar al Saló Nàutic de Mònaco que se celebra del 22 al 25 de setembre.

Participación del Consell de Mallorca

Amb la seva participació en el Saló Nàutic de Mònaco, el Consell de Mallorca mostra a una de les fires més importants del sector el seu producte turístic, únic i de gran qualitat. A més, ho fa amb empreses locals del sector, que es reactiven així al Saló internacional. 

L'illa compta amb més de 40 ports esportius repartits per tota la seva costa. Així mateix, es posarà en valor davant els assistents a la fira que l'illa té una llarga i reconeguda tradició quant a la pràctica i celebració de competicions esportives de vela, albergant grans esdeveniments de prestigi internacional en la Badia de Palma, una de les més grans del món, com el Trofeu S.A.R Princesa Sofía, la Copa del Rei de Vela, la regata Breitling, la Superyacht o Palma Vela, entre altres. 

L'oferta de lloguer d'embarcacions, així com les de manteniment i reparació de grans embarcacions, Refit & Repair, són també aspectes que Mallorca destacarà amb la seva presència en aquest esdeveniment internacional.

Mònaco Yacht Show 

Enguany, al cap d'un any d'inactivitat a causa de la pandèmia, la Mònaco Yacht Show torna amb una gran representació de les empreses nàutiques de tot el món amb més de 70 grans iots, 40 d'ells nous dissenys que debutaran en la fira. Com en anys anteriors, el prestigiós saló reuneix els millors professionals de la indústria durant quatre dies d'intensa activitat, en aquesta ocasió amb les mesures Covid implementades per a garantir que l'esdeveniment sigui segur. 

Una nova incorporació a la fira d'enguany és el “Dockside Area”, específicament per a empreses que estan involucrades en la construcció, disseny o gestió de grans iots i no oberta al públic en general, la qual cosa fomentarà la professionalització de l'esdeveniment en un entorn més propici per a generar més volum de negoci. 

Balearic Marine Clúster 

Balearic Marine Clúster és una iniciativa empresarial creada per a posicionar les Illes Balears com un dels eixos del sector nàutic a nivell internacional i reforçar la seva posició competitiva a través de la col•laboració públic-privada. Per això, Mònaco Yacht Show és el lloc ideal per a mostrar una posició de solvència i lideratge en el sector nàutic a un públic professional internacional. 

Les empreses que formen Balearic Marine Clúster troben en nosaltres un espai on fomentar sinergies i aportar-se valor mútuament amb l'objectiu de reforçar el teixit empresarial nàutic balear. BMC està obert a pimes, grans empreses, centres tecnològics, start-ups… així com entitats públiques col•laboradores.