Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Rei Felip VI rep en audiència al president del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat

El Rei Felip VI rep en audiència al president del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat

(01/08/2016)

La visita ja forma part de la tradició estiuenca d'inici de les vacances dels monarques i ha estat el moment per fer una roda d'audiències per tal d'intercanviar unes paraules amb les institucions de l'illa de Mallorca. El president del Consell, Miquel Ensenyat ha acudit a la cita per tal de poder parlar amb Felip VI.

El Rei Felip VI ha rebut aquest dematí al president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat durant la tradicional roda d'audiències amb les institucions de l'illa a l'inici de les vacances dels monaques.

La conversa entre el rei Felip VI i el president Ensenyat ha estat cordial i el president del Consell Insular ha aprofitat per fer-li arribar les demandes històriques de Mallorca, com una sèrie de problemes estructurals que com a illa limiten el seu desenvolupament econòmic i és una problemàtica que ha de començar a solucionar-se. A més a més, Ensenyat ha recordat al Rei, que la riquesa que s'està generant amb el turisme no està augmentant el benestar de la ciutadania i és necessària una revisió de la situació.