Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Principal acull dos concerts del Festival Barnasants, Pi de la Serra i Joan Isaac

El Principal acull dos concerts del Festival Barnasants, Pi de la Serra i Joan Isaac

(27/01/2020)

Quico Pi de la Serra actuarà el proper dimarts, 4 de febrer, a la Sala Gran

El Teatre Principal de Palma acollirà dos concerts del Festival Barnasants, Quico Pi de la Serra (dimarts, 4 de febrer) i Joan Isaac (dimarts, 17 de març), en la 25 edició d’aquest cicle de concerts, que enguany també arribarà a Formentera, Menorca, Lloseta i Manacor.

En el concert del 4 de febrer, que tendrà lloc a la Sala Gran, a les 20 hores, Quico Pi de la Serra farà un repàs a les cançons més reivindicatives i alhora més exitoses de la seva carrera, en un concert anomenat precisament Cançons de combat. En aquest concert, es podran sentir peces com: «La meva estrella», «Igual que ahir», «La Cultura», «Homenatge a Big Bill Broonzy» o «Merda!». El concert del Principal és un dels tres que Pi de la Serra ofereix en aquest format; el primer va ser el passat 10 de gener, a les Cotxeres de Sants, i el següent serà al País Valencià.

Per part seva, Joan Isaac actuarà el 17 de març, a les 20 hores, a la Sala Petita, en un concert on presentarà el seu darrer disc, L’estació dels somnis, editat el 2019.

A més dels concerts del Teatre Principal de Palma, el Festival Barnasants oferirà més de 125 concerts per tots els territoris de parla catalana. Maria Rossell actuarà l’1 de febrer a Formentera; Guiem Soldevila, també l’1 de febrer a Manacor; el 7 de febrer Borja Olives oferirà un concert a La tertúlia de Palma; Clara Fiol i Joan Vallbona, el 14 de febrer a Ciutadella, entre d’altres.

Així mateix nombrosos artistes illencs actuaran a poblacions diverses de Catalunya, com Maria del Mar Bonet, que oferirà un concert a Begues; Tomeu Penya, que actuarà a la Sala Luz de Gas de Barcelona; Aires Formenterencs, també a Barcelona, o Leonmanso, Marcel Pich i Apoptosi, que oferiran concerts a sales de la Ciutat Comtal.