Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El president Miquel Ensenyat visita la Fundació Deixalles i participa en un col•loqui

El president Miquel Ensenyat visita la Fundació Deixalles i participa en un col•loqui

(06/09/2016)

El president del Consell de Mallorca ha participat a la iniciativa “Conversa amb…” que consisteix a convidar a una persona o entitat rellevant de Mallorca perquè vagi a visitar les instal•lacions de la Fundacio Deixalles a Palma. L’objectiu és rebre del convidat el seu feed back sobre la Fundació Deixalles: des de quan la coneix, què és el que creu que fan, que referències té del treball social,etc.

Miquel Ensenyat, president del Consell de Mallorca, ha visitat la seu de la Fundació Deixalles, a Palma, per participar en la iniciativa “Conversa amb..”. Es tracta d’una activitat que consisteix a convidar a una persona o entitat rellevant de Mallorca perquè vagi  a visitar les instal·lacions d’aquesta entitat.

 

El col·loqui ha tengut lloc amb els representants de la direcció de la Fundació Deixalles (José Falcó, Xesca Martí, Liliana Deamicis), de l’Àrea Ambiental (Maria Suau), de l’Àrea Social (Mateu Barceló, Maribel Casado) i de Projectes Productius (Toni Ramis). Aquesta comissió ha rebut el convidat i, posteriorment en la secció de sofàs i mobiliari han entaulat una conversa, prenent un cafè i pastes de comerç just.

 

Miquel Ensenyat ha explicat que coneix des dels principi la Fundació Deixalles perquè hi va fer de voluntari durant dos estius. Ensenyat ha destacat “el camí que ha pres la Fundació Deixalles és especialment interessant perquè combina la preocupació social amb la preocupació mediambiental”. El president del Consell també ha conegut durant el col·loqui els canvis cap a la professionalització que fa dos anys inicià l’entitat i històries de superació de persones que han aconseguit inserir-se laboralment gràcies a Deixalles.

 

Igualment, han estat objecte de la xerrada els projectes de col·laboració amb La Sapiència, l’IMAS, diferents ajuntaments, la participació a l’elaboració el Pla de Residus de Mallorca o les instal·lacions de la Fundació Deixalles.

 

Després de la conversa i el diàleg, amb respostes per a totes les preguntes, ha començat una visita a la nau de donacions, els tallers de selecció de roba i joguines, i les àrees del treball social, on Miquel Ensenyat ha comprovat in situ el treball que desenvolupen a la fundació i ha pogut conversar amb les persones que hi treballen.