Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El president del Consell, Miquel Ensenyat, i el vicepresident, Francesc Miralles, reben representants de cultura dels Consells insulars, Ajuntaments i Diputacions de Catalunya i País Valencià

El president del Consell, Miquel Ensenyat, i el vicepresident, Francesc Miralles, reben representants de cultura dels Consells insulars, Ajuntaments i Diputacions de Catalunya i País Valencià

(15/06/2017)

Els responsables polítics s'han reunit a Mallorca convidats per la Institució Joan Fuster

El president del Consell, Miquel Ensenyat, i el vicepresident primer, Francesc Miralles han rebut aquest dijous matí al Palau del Consell de Mallorca els representants de les àrees de cultura dels consells insulars, ajuntaments i diputacions de Catalunya i el País Valencià. Els responsables polítics participen en una trobada que ha organitzat la Institució Joan Fuster a Palma, a partir de les 11'15h al Centre de Cultura Sa Nostra.

 

Hi han assistit els responsables de l'àrea de Cultura del Consell de Mallorca, del Consell de Menorca, del Consell d'Eivissa, de la Diputació de València, de la Diputació de Barcelona, de la Diputació de Lleida, de la Diputació de Girona, de l'Ajuntament de Palma, de l'Ajuntament de València, de l'Ajuntament de Barcelona i membres de la Institució Joan Fuster, organitzadora de la trobada.

 

Durant l'audiència, el president Ensenyat ha destacat la importància de trobar espais de col·laboració entre les diferents institucions pel bé de la cultura i llengua compartides. “És evident que no és el mateix un ajuntament, que una diputació o un Consell insular. Però és important que, tot i les diferències, trobem projectes comuns i puguem cooperar, per damunt de tot”, ha assegurat. Ensenyat també ha fet referència a les paraules de Josep Pla, que va dir que “el meu país és aquell on si dic bon dia em responen 'bon dia'”.