Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell de Mallorca sotmet a examen de la ciutadania la seva gestió.

El president del Consell de Mallorca sotmet a examen de la ciutadania la seva gestió.

(24/10/2017)

Miquel Ensenyat ha iniciat una campanya per retre comptes a tots els municipis de l’illa. Durant les visites a totes les localitats respondrà a les preguntes dels veïns i explicarà la feina feta. Les trobades donaran continuïtat a les visites realitzades a l’inici del mandat i que van ser aprofitades per recollir demandes i propostes. Aquesta nova roda de trobades ha començat a Búger.

El Consell de Mallorca continua amb el seu objectiu de gestionar els seus recursos donant cabuda a les demandes reals de tots els ciutadans. Es per això que el president Miquel Ensenyat tornarà a recòrrer totes les poblacions de l’illa amb la intenció de recollir les propostes que facin directament els ciutadans. Aquesta possiblitat de tractar diferents poblemàtiques i abordar solucions suposa la continuïtat d’una camapnya feta  a l’icici del mandat. En les primeres visites es vàren posar damunt la taula les demandes que hi havia a tot el territori. Aquelles demandes només eren una passa més de les relacions entre el Consell i els ajuntaments i les entitats. Peticions que s’han anat concretant durant aquests dos primers anys de la legislatura.

 “Per nosaltres aquest és un important exercici de transparència. En el dia a dia rendim compte als mitjans de comunicación i al ple i pensem que són importants aquests espais perquè la ciutadania també té dret a estar en contacte amb els seus representants”, ha assegurat el president.Segons Miquel Ensenyat “aquesta iniciativa suposa un avanç important en el compromís de no allunyar-se dels veïns  per donar la cara i no l’esquena com durant anys s’ha fet des de moltes institucions. No volen perdre el contacte amb la realitat dels postres pobles”.De fet, no només retrà comptes de l'acció del govern, sinó que respondrà a les preguntes directes per part de la ciutadania. Aquesta vessant participativa “volem que sigui el més destacat d’aquests encontres”.

La campanya  ha començat a Búger on des de el principi de mandat s’han invertit més de 908.000 euros. Entre els diferents projectes finançats pel Consell destaquen les obres de millora del poliesportiu municipal. En aquestes obres el Consell ha invertit més de 240.0000 euros. També destaquen les obres per millorar la xarxa d’aigua potable. Han suposat una inversió de 173.000 euros.