Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El President del Consell de Mallorca acudeix a la presentació del Centre Mallorquí de Negocis

El President del Consell de Mallorca acudeix a la presentació del Centre Mallorquí de Negocis

(10/07/2015)

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha acudit avui capvespre a la presentació del Centre Mallorquí de Negocis a la sala del Raiguer d'Inca. L'associació neix amb la finalitat de reforçar el teixit comercial illenc, a la manera del Cercle Català dels Negocis. Una de les seves finalitats serà la millora de les relacions comercials amb la resta de països de la Mediterrània.

El President del Consell de Mallorca ha destacat la implicació social dels empresaris que decideixen treballar pel ben comú, alhora que va destacar els problemes existent en matèria de finançament i d’autogovern. “La implicació de l’empresariat conscient dels valors de la nostra terra és fonamental. Les persones que heu posat en marxa el Cercle Mallorquí de Negocis creis en una economia productiva, arrelada i amb compromís social, lluny de l’especulació i de l’explotació. Feis honor al lloc que ocupau dins la societat, i això s’ha d’aplaudir”, va afirmar Ensenyat, que també realitzà una comparació amb la realitat de Catalunya, on més de dos milions de persones van sortir al carrer per reivindicar el be comú i els avanços en matèria social que permetin tenir un país més just i millor finançament.

El president del Consell no ha volgut acabar el seu discurs sense parlar dels atractius de la illa. “Estic segur que el Cercle de Negocis és convertirà en una fita important per a la nostra economia. Teniu una comesa clau; introduir amb força els productes autòctons, situant-los en el lloc que és mereixen. Heu de projectar una imatge exterior sòlida i consolidada de la nostra economia. Tenim productes d’una qualitat sobrada”, afirmà el President del Consell.

A més d’Ensenyat, la trobada ha comptat amb la presència d'Albert Pont, president del Cercle Català, que va pronunciar la conferència titulada: “Catalunya se’n va. Com repercutirà a l’Economia i en particular a Mallorca”.