Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El president del Consell de Mallorca acudeix a la inauguració de la Llar d’Acollida i Casal Carisa

El president del Consell de Mallorca acudeix a la inauguració de la Llar d’Acollida i Casal Carisa

(30/09/2016)

Miquel Ensenyat i Margalida Puigserver, com a presidenta de l’IMAS, assistiren a la posada en marxa d’aquesta instal·lació situada a Son Sardina (Palma) i que pretén col·laborar amb la inserció a la societat de les persones que han complit condemna

El president del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat i la presidenta de l’IMAS Margalida Puigserver acudiren ahir a la inauguració de la Llar d’Acollida i Casal Carisa de Son Sardina (Palma).

 

Es tracta d’una iniciativa de la Pastoral Penitenciària que pretén col·laborar amb la inserció social de les persones que han complit condemna a la presó de Palma. La voluntat és fer un acompanyament des del centre penitenciari fins a la total inclusió un altre cop dins la societat.

 

L’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) concertarà les deus places del centre perquè els usuaris de la Llar d’Acollida puguin disposar d’una segona oportunitat un cop haver acabat el seu règim de reclusió penitenciària.

 

També es pretén que el Casal Carisa sigui un lloc d’entitats amb una vessant de projecció social i dinamitzadora al barri palmesà de Son Sardina.

 

El president Ensenyat durant el seu discurs va recordar “la tasca moltes vegades invisible de la Pastoral Penitenciària que arriba on les institucions en massa ocasions no són capaces d’arribar”. També va destacar que “iniciatives com aquestes són garantia de la igualtat d’oportunitats que, al cap i a la fi, és la base de la justícia social i la democràcia”.