Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Premi Nacional de Fotografia, Gabriel Brau, dirigeix dos tallers i exposa a la Misericòrdia

El Premi Nacional de Fotografia, Gabriel Brau, dirigeix dos tallers i exposa a la Misericòrdia

(15/11/2016)

A partir d’aquest dimecres 16 de novembre, la sala expositiva de l’Arxiu del So i la Imatge, a la Misericòrdia, acull tot un seguit d’activitats relacionades amb la fotografia: dos tallers i l’exposició “Caminos del Mosún”, obra del fotògraf Gabriel Brau, que s’inaugurarà divendres a les 20 hores.

Aprendre de mans d’un Premi Nacional de Fotografia com Gabriel Brau quines són les tècniques d’edició i producció fotogràfica digital en blanc i negre o aprendre a pensar fotogràficament és possible a partir d’aquest dimecres 16 de novembre, gràcies a tot un seguit d’activitats organitzades des del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca i coordinades per la Federació d’Agrupacions Fotogràfiques de les Illes Balears.

 

Brau dirigeix els tallers “Workshop d’edició i tractament digital en blanc i negre”, d’una durada de 16 hores, que se realitzarà entres els dies 16,17 i 18 de novembre, i el segon taller sobre “La visió fotogràfica i el llenguatge visual”, també de 16 hores, entre divendres 18 i diumenge 20 de novembre.

 

Les activitats entorn a la fotografia de Gabriel Brau es completen amb dues activitats més: el projecte expositiu “Caminos del Monsún”, fruit d’un viatge de l’autor a l'Índia, que s’inaugurarà divendres, 18 de novembre, a les 20 hores amb una visita guiada amb la presència de l’autor. També hi haurà possibilitat d’escoltar de primera mà la seva experiència en una conferència i presentació de l’audiovisual “Kumbh Mela los ríos de la fe”, dijous 17 de novembre, a les 20 hores.

 

Totes les activitats es realitzaran a la sala d’exposicions de l’Arxiu del So i la Imatge del Consell, ubicat al Centre Cultural la Misericòrdia de Palma. Les inscripcions als tallers es poden fer a través del correu fafiba@simminformatica.com.

 

Gabriel Brau, Premi Nacional de Fotografia 2007

 

Nascut a Cardedeu (Barcelona) l’any 1957, Gabriel Brau Gelabert es dedica professionalment al món de la fotografia des de 1989. De formación autodidacta, ha desenvolupat la seva activitat professional durant anys en el camp de la fotografia industrial, publicitària i comercial amb estudi propi. Actualment combina treballs fotogràfics de caràcter documental amb la docència i la formació acadèmica.

 

L’any 2007 rep el Premi Nacional de Fotografia que otorga la Confederació Espanyola de Fotografia. També disposa d’altres distincions: EFIAP per la Fédération Internationale de l’art Photographique, ARTISTA per la Confederació Espanyola de Fotografia i MESTRE per la Federació Catalana de Fotografia.