Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El ple del Consell de Mallorca aprova destinar 120.000 euros al sector cultural

El ple del Consell de Mallorca aprova destinar 120.000 euros al sector cultural

(10/03/2022)

S’han aprovat dues subvencions nominatives, una per a la Federació Balear de Bandes de Música i Associacions Musicals i una altra per a la Fundació Teatre del Mar

El ple de Consell de Mallorca ha aprovat avui per unanimitat la concessió de la subvenció nominativa de 2022, de 80.000 euros, a favor de la Federació Balear de Bandes de Música i Associacions Musicals i també una nominativa de 40.000 euros a favor de la Fundació Teatre del Mar, ambdues es concedeixen per part del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, per donar suport al pla d’activitats de les entitats beneficiàries.

Així, l’aportació econòmica a la Federació Balear de Bandes de Música possibilitarà l’organització de concerts i/o festivals a diferents indrets de Mallorca i activitats dirigides a difondre, ensenyar i practicar la música, per gaudir-ne, alhora que es contribueix a la interacció social entre les bandes. 

Durant el plenari, la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha destacat que durant els seus 30 anys d’història, la Federació ha fomentat sempre els vincles d’amistat i unió entre les bandes de música associades, a banda de promoure i dinamitzar les activitats culturals arreu de Mallorca. 

Pel que fa a la subvenció nominativa de 40.000 euros a favor de la Fundació Teatre del Mar, implica un impuls important al disseny, selecció de continguts, planificació, coordinació i gestió de les activitats d’aquest equipament cultural de Palma. A més, servirà perquè es puguin dur a terme funcions per a alumnes i el programa de residències creatives.