Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Ple del Consell aprova 80.000 euros en subvencions per al foment de la llengua i la cultura

El Ple del Consell aprova 80.000 euros en subvencions per al foment de la llengua i la cultura

(08/07/2021)

El Ple del Consell aprova 80.000 euros en subvencions per al foment de la llengua i la cultura

El Ple del Consell de Mallorca ha aprovat avui atorgar una subvenció nominativa de 60.000 euros a la Institució Pública Antoni Maria Alcover i una altra de 20.000 euros a l’Escola Municipal de Mallorquí. Ambudes entitats fan feina per fomentar la llengua catalana i la cultura i les tradicions mallorquines. La proposta del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística ha comptat amb el suport de tots els grups polítics, excepte VOX.

Així, el Consell dona suport econòmic a la Institució Pública Antoni Maria Alcover perquè enguany pugui desenvolupar el seu projecte, que consisteix en el foment i la promoció de la llengua i la cultura catalana per mitjà de la reivindicació de la memòria, la recuperació del llegat i la  difusió de l’obra de mossèn Alcover.  

D’altra banda, l’Escola Municipal de Mallorquí podrà dur a terme la difusió dels Cossiers de Manacor: la gestió, dinamització i creació de continguts tant del web com de les xarxes socials de l’Escola Municipal de Mallorquí; una sèrie d’accions encaminades a promocionar la imatge de l’Escola a través de diverses actuacions relacionades amb la llengua catalana i amb objectes quotidians, i la difusió de la llengua de forma lúdica amb uns tallers de rap en català a l’estiu.