Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Ple aprova una ampliació de pressupost de l’IMAS per iniciar les grans obres previstes per aquesta legislatura

El Ple aprova una ampliació de pressupost de l’IMAS per iniciar les grans obres previstes per aquesta legislatura

(23/12/2019)

El Departament de Drets Socials passa a tenir així un pressupost de quasi 214 milions d’euros

L’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) ha incrementat el seu pressupost fins els 213.658.357,51 € després que el Ple del Consell de Mallorca aprovàs durant la sessió extraordinària d’avui un increment d’uns 2,1 milions d’€ per iniciar així les diverses obres i projectes de reforma prevists per aquesta legislatura en l’àmbit dels serveis socials.

Entre les grans inversions previstes per aquesta legislatura podem destacar la modernització de la residència de La Bonanova, ubicada a Gènova. Concretament, es durà a terme la reforma integral de la cuina  i de les plantes 7 i 8  d’aquest centre, la qual cosa demostra la ferma aposta de l’IMAS per dotar aquest centre d’unes millors instal·lacions i equipaments. Aquest mes de gener es treurà ja a licitació la reforma de la cuina de La Bonanova, amb un pressupost previst de 719.339,57 €.

Igualment, des del Departament de Drets Socials es treurà a licitació també al gener projecte de climatització de tota la residència Huialfàs, de Sa Pobla, el que convertirà aquest centre en la primera residència totalment climatitzada. El pressupost concret per aquest projecte és de 434.471,32 €.

Durant aquesta legislatura també es vol continuar amb la modernització de la Llar d’Ancians, de Palma, amb la reforma de l’edifici D, per la qual es contempla una partida de 3.348.259,52 €. Igualment, està prevista la construcció d’un nou centre per a persones que es troben en risc d’exclusió social, que suposarà la inversió de quasi 11 milions d’euros per part de l’IMAS.