Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El ple aprova les Medalles d'Honor i títols de Fill Predilecte i Adoptiu de la Diada de Mallorca

El ple aprova les Medalles d'Honor i títols de Fill Predilecte i Adoptiu de la Diada de Mallorca

(05/09/2016)

El primer ple extraordinari després de l'estiu ha estat per aprovar el llistat de premiats d'honors i distincions de la Diada de Mallorca d'enguany i que s'entregaran durant l'acte de lliurament el pròxim 12 de setembre al Teatre Principal.

Durant el ple extraordinari d'avui el Ple del Consell de Mallorca ha aprovat el llistat de propostes de concessió de les Medalles d'Honor i títols de Fill Predilecte i Adoptiu de la Diada de Mallorca 2016 i els premis Jaume II.

 

 

Us adjuntem seguidament el llistat junt amb l'instructor de cada proposta.

La proposta de concessió de la Medalla d’Honor i Gratitud de l’illa de Mallorca, en categoria d’Or, a la Sra. M. Antònia Oliver Cabrer, l'ha llegida l'instructor Lluís Apesteguía.

La proposta de concessió de la Medalla d’Honor i Gratitud de l’illa de Mallorca, en categoria d’Or, a la Sra. Maria Carbonero Barceló, l'ha llegida l'instructor Miquel Àngel Coll.

La proposta de concessió de la Medalla d’Honor i Gratitud de l’illa de Mallorca, en categoria d’Or, al Sr. Gabriel Barceló Bover, l'ha llegida l'instructor, Antoni Pastor.

La proposta de concessió de la Medalla d’Honor i Gratitud de l’illa de Mallorca, en categoria d’Or, al Sr. Climent Garau Arbona, l'ha llegida la instructora, Mercé Bujosa.

La proposta de concessió de la Medalla d’Honor i Gratitud de l’illa de Mallorca, en categoria d’Or, al Sr. Bartomeu Suau Serra, l'ha llegida la instructora Catalina Serra.

La proposta de concessió de la Medalla d’Honor i Gratitud de l’illa de Mallorca, en categoria d’Or, al Sr. Lluís Salom Horrach, l'ha llegida l'instructor Iván Sevillano.

La proposta de concessió de la Medalla d’Honor i Gratitud de l’illa de Mallorca, en categoria d’Or, al RCD Mallorca SAD, l'ha llegida la instructora Catalina Cirer.

La proposta de concessió de la Medalla d’Honor i Gratitud de l’illa de Mallorca, en categoria d’Or, a l’ Agrupació Aires de Muntanya, l'ha llegida l'instructor Jesús Jurado.

La proposta de concessió del títol de Fill Predilecte de Mallorca a Ramon Llull, l'ha llegida la instructora Maria Salom.

La proposta de concessió del títol de Fill Adoptiu de Mallorca al Sr. Camilo José Cela Trulock, l'ha llegida la instructora Esperança Català.

La proposta de concessió del Diploma de Serveis Honorífics al Sr. Serafí Guiscafré Genovart, l'ha llegida la instructora Francisca Mora.


El llistat de Premis Jaume II

Grup de Relativitat i Gravitació de la Universitat de les Illes Balears

Palma Futsal

Associació cultural Bany·Al·Bahar

IES Júniper Serra

Jeroni Nadal Reus

Bestard Mountain Boots

Marcus Cooper Walz

Alexandre Abrines Redondo