Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Palau del Consell de Mallorca ha estat visitat durant el 2022 per més de 3.500 persones

El Palau del Consell de Mallorca ha estat visitat durant el 2022 per més de 3.500 persones

(09/11/2022)

Aquesta setmana un centenar d’infants han pogut conèixer l’emblemàtic edifici amb la ruta teatralitzada ‘Mans Enlaire!’

Durant l’any 2022, han visitat l’emblemàtic edifici del Consell de Mallorca fins a la primera setmana de novembre per un total de 3.526 persones. La majoria, en concret 2.148 eren alumnes de diferents centres escolats mentre que 1.378 eren adults. Aquesta setmana han passat pel Palau del Consell un centenar d’infants del col·legi la Salle que han assistit a les quatre rutes teatrealitzades de l’obra Mans Enlaire! que ha duit a terme la companyia d’Ovnipresents.

A les 87 visites que s’han realitzat enguany els assistents han pogut conèixer millor aquest edifici que inicialment era el Palau de la Diputació i que va ser construït el 1882 al solar que albergava l'antiga presó de Mallorca. El projecte és de l’arquitecte Joaquín Pavía i Birmingham, que seguia els models del gòtic internacional.

La setmana que ve el 15 de novembre hi ha prevista una conferència i vistes al refugi per escolars dins el programa Viu la Cultura a càrrec del conferenciant Bartomeu Fil Coll, autor del llibre: Els refugis antiaeris de Palma i la defensa passiva a Mallorca durant la Guerra civil.