Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El municipi de Consell ja executa les obres subvencionades pel Departament de Desenvolupament Local

El municipi de Consell ja executa les obres subvencionades pel Departament de Desenvolupament Local

(26/04/2017)

El conseller Joan Font visità ahir el municipi de Consell amb l'objectiu de conèixer de primera mà el desenvolupament de les obres de millor finançades per la institució insular a través del seu departament.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, visitaren ahir les diferents obres i projectes que el Consell de Mallorca ha subvencionat durant el 2016 al municipi de Consell, les quals han suposat una inversió de 553.330,52 euros.

 

A través del Pla Especial d’Inversions 2016-2017, l'Ajuntament de Consell ha dut a terme la pavimentació amb aglomerat asfàltic en vies públiques del seuterme municipal, concretament als carrers dels Vinyaters, Rei Jaume II, Metge Miquel Rotger, Gastó de Montcada, Joan Bestard, Muntanya i Jafuda Cresqués, així com també la recollida, conducció i descàrrega d'aigües pluvials del camí de Muntanya. Pel que fa a les obres executades a través del Pla Especial d’Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017, Consell ha dut a terme un projecte i auditoria energètica per tal de millorar l'eficiència de l'enllumenat públic. Tots aquests projectes han tengut un cost de 469.730,52 euros.

 

Per altra banda i gràcies a la convocatòria de subvencions impulsada pel Departament de Desenvolupament de la institució insular, l'Ajuntament de Consell ha pogut adquirir dues furgonetes cent per cent elèctriques per a la brigada municipal, ha fet front a despeses corrents per valor de 30.000 euros; i ha destinat 23.600 euros a la millora de la seva xarxa d'hidrants.

 

A la visita també hi participà el batle de Consell, Andreu Isern, així com també varis regidors i regidores del consistori conseller.