Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El IV Certamen d’Arts Gent Gran del Consell s’estrena amb la primera trobada de corals

El IV Certamen d’Arts Gent Gran del Consell s’estrena amb la primera trobada de corals

(01/03/2020)

En l’acte hi participaren cantaires de sis associacions de persones majors de Palma

Les pròximes tres trobades de corals de gent gran es faran al llarg del mes de març a Alcúdia, Porreres i Cala Millor

 

El Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma va acollir ahir capvespre la primera trobada de corals de persones majors, un acte que dóna el sus a la quarta edició del Certamen d’Arts Gent Gran que organitza la Direcció Insular de Promoció Sociocultural del Departament de Presidència del Consell de Mallorca.

En el concert, el primer dels quatre que corresponen a la disciplina d’arts musicals, hi participaren cantaries de l’associació Persones Majors de l’Encarnació, Amics de la tercera edat Bona Gent, Esplai Gent Gran Es Fortí, Persones Majors de Son Sardina, Gent Gran de Son Ferriol i Gent Gran del Camp Rodó.

Durant l’acte, al qual assistiren el consell de Turisme i Esports, Andreu Serra, i la directora insular de Promoció Sociocultural, Carolina Abad, cadascuna de les sis associacions va oferir un repertori de dues cançons, amb acompanyament instrumental.

El Consell de Mallorca ha apostat per donar continuïtat a aquesta iniciativa que, a més de servir de plataforma d’expressió musical, escènica o plàstica a la gent gran de Mallorca, impulsa l’envelliment actiu i fomenta l’autonomia personal de les persones majors mitjançant activitats comunitàries, integradores i participatives.

En total, 27 corals de gent gran d’arreu de Mallorca participaran enguany al IV Certamen d’Arts en la disciplina musical, amb una assistència de devers mil persones. Els pròxims concerts es duran a terme el dissabte 14 de març a l’Auditori de Porreres, amb l’actuació de set associacions; el 21 de març a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor, a on participaran altres set associacions i el 28 de març a l’Auditori d’Alcúdia, amb l’actuació de cantaires de set associacions de gent gran.

Ja durant el mes d’abril i maig es durà a terme el certament en la disciplina de teatre, i al mes de juny, el d’arts plàstiques. El lliurament dels premis a totes les disciplines se celebrarà al mes de setembre al Teatre Principal de Palma, en la gala de cloenda del IV Certamen d’Arts Gent Gran.