Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Dijous Bo arriba al Consell de Mallorca

El Dijous Bo arriba al Consell de Mallorca

(10/11/2017)

Una representació institucional i cívica de la ciutat d’Inca ha acudit a la seu del Consell de Mallorca per complir amb la tradició i convidar la corporació insular a la celebració del Dijous Bo.

Una representació institucional i cívica de la ciutat d’Inca ha acudit a la seu del Consell de Mallorca per complir amb la tradició i convidar la corporació insular a la celebració del Dijous Bó. D’aquesta manera, la comitiva encapçalada pel batle de la capital del Raiguer, Virgilio Moreno, ha renovat. la tradició de convidar a participar de la festa a les principals autoritats de l’illa.

Durant la recepció, i com a símbol de la convidada, el batle ha lliurat al al president del Consell, Miquel Ensenyat, una còpia del cartell dissenyat per Llorenç Fernández i que enguany promociona la fira. Una parella vestida a l’ample també ha lliurat una senalla amb productes de la terra.

El president del Consell ha agraït la invitació i ha aprofitat per rercordar la importancia de la fira d’Inca. “Per uns dies, Inca es converteix en la capital de Mallorca”, ha dit Ensenyat. A l’acte també hi han acudit els consellers Cosme Bonet i Sandra Espeja.