Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Departament de Desenvolupament Local inverteix 1,2 milions d'euros a Campanet i sa Pobla

El Departament de Desenvolupament Local inverteix 1,2 milions d'euros a Campanet i sa Pobla

(28/04/2017)

El conseller Joan Font ha visitat avui ambdós municipis amb l'objectiu de conèixer de primera mà el desenvolupament de les obres finançades per la institució insular a través del seu departament.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han visitat avui horabaixa les obres i projectes que el Consell de Mallorca ha subvencionat durant el 2016 als municipis de Campanet i sa Pobla, les quals han suposat una inversió total d'1.213.188,93 euros.

 

A través del Pla Especial d’Inversions 2016-2017, el consistori campaneter està duent a terme la pavimentació del carrer Costa de Son Puça, així com també la construcció d'un aparcament al Cementiri Municipal. Respecte al Pla Especial d’Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017, l'Ajuntament de Campanet durà a terme el canvi del quadre elèctric de la Plaça de Son Bordoy i la substitució de lluminàries existents per leds per tal de millorar l'eficiència energètica, així com també dels carrers Petxino, Sant Miquel, Pujols, Molins, Massanet i Font, Taulera, Plaça de Son Pocos, camí Blanc i del camí d'Ullaró. A més, i també a través d'aquest segon, el Consell finançarà el canvi d'il·luminació del camp municipal de futbol. Tots aquests projectes han tengut un cost de 496.242,72 euros.

 

Per altra banda i gràcies a les convocatòria de subvencions impulsades pel Departament de Desenvolupament de la institució insular, l'Ajuntament de Campanet ha pogut adquirir una furgoneta i dues motocicletes cent per cent elèctriques, ha fet front a despeses corrents per valor de 52.000 euros, i ha destinat 23.600 euros a la millora de la seva xarxa d'hidrants.

 

En al cas de sa Pobla, el Departament de Desenvolupament Local subvencionarà el projecte de monitarització de la xarxa d'aigua potable amb comptadors de sectors amb telelectura per al control de les fuites i la millora de la gestió, i el de millora de l'eficiència energètica i en l'ús de l'aigua al complex esportiu del municipi. A més, el Consell de Mallorca també assumirà el cost del projecte de millora de xarxa de sanejament, i del de millora de l'enllumenat públic en espai municipal, projectes que sumen la xifra de 581.579,24 euros.

 

A les visites als municipis de sa Pobla i Campanet també hi han participat els seus batles, Biel Ferragut i Magdalena Solivellas respectivament, així com també diversos regidors i regidores dels dos consistoris.