Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Departament de Desenvolupament Local destina 583.823 euros a millores al municipi d’Artà

El Departament de Desenvolupament Local destina 583.823 euros a millores al municipi d’Artà

(13/05/2017)

El conseller Joan Font visità ahir les obres de millora que l’Ajuntament d’Artà està duent a terme a través dels diferents plans impulsats durant el 2016 per part de la institució insular.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, acompanyat del director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, i del futur batle artanenc i actual primer tinent de Ciutadania i Urbanisme, Manuel Galán, visitaren ahir horabaixa les obres que el Consell de Mallorca ha subvencionat durant el 2016 al municipi d’Artà i que han suposat una inversió de 583.823,92 euros per part del Consell de Mallorca.

 

Durant la visita, Font i Manera conegueren de primera mà el desenvolupament de les obres que està executant l’Ajuntament d’Artà a través de les subvencions rebudes del Pla Especial d’Inversions 2016-2017. En el cas d’Artà, el Consell de Mallorca finançarà la reforma d’un habitatge propietat de l’ajuntament per tal de destinar-lo a habitatge social, i la pavimentació del camí de Carrossa. Aquests projectes han tengut un cost de 165.500 euros.

 

Respecte a l’únic projecte que l’Ajuntament d’Artà durà a terme a través del Pla Especial d’Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017, impulsat pel Consell de Mallorca, aquest consistirà en la renovació de xarxa d'aigua potable, xarxa de residuals, xarxa d'aigües pluvials i repavimentació al voltant de la Plaça Conqueridor, del carrer Montserrat Blanes i d’un tram del carrer Ramon Llull, i que ha suposat una inversió de 367.823,92 euros per part del Consell.

 

Per altra part, el consistori artanenc ha invertit els 30.000 euros de la subvenció del Consell de Mallorca per a l’adquisició vehicles totalment elèctrics en la compra d’un furgó de 5 places amb equipament policial; i ha pogut fer front a despeses corrents per valor de 20.500 euros.