Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El conseller Sevillano anuncia als veïns d'Andratx i Peguera l'obertura dels dos carrils del túnel de Son Vic

El conseller Sevillano anuncia als veïns d'Andratx i Peguera l'obertura dels dos carrils del túnel de Son Vic

(12/04/2022)

El túnel de Son Vic romandrà completament obert durant els dies festius de Setmana Santa.

Iván Sevillano, conseller de Mobilitat i Infraestructures, ha anunciat avui als veïns d'Andratx i Peguera l'obertura dels dos carrils del túnel de Son Vic, que romandrà completament obert durant els dies festius de setmana santa.

Sevillano, durant la cinquena reunió amb veïns, teixit empresarial i associatiu del municipi, ha explicat que a partir de demà, dimecres 13 al vespre, s'obrirà el túnel de Son Vic de forma completa fins dimarts 19 d'abril, és a dir, fins passades festes de pasqua. Per habilitar el pas lliure pel túnel s'han de fer les senyalitzacions viàries horitzontals, que en cas de pluja podrien retardar l'obertura total del tram en el dos sentits de la circulació.

El conseller Sevillano ha explicat que «som sensibles a les necessitats i molèsties que unes obres, per molt que siguin necessàries, puguin causar a la gent, i per això sempre hem mantingut una actitud proactiva i flexible per dur endavant els canvis necessaris per causar les menors molèsties possibles, en el marc d'aquestes reunions de coordinació i seguiment amb els veïns i associacions de la zona». El conseller de Mobilitat i Infraestructures ha afegit que «estam tractant que les obres del túnel de Son Vic s'executin de la forma més transparent i participativa possible per cercar les millors solucions».

El Departament de Mobilitat i Infraestructures, ha oferit avui a la reunió amb veïns, un nou plantejament per la resta de l'obra: les obres, que es reprendran a partir del 19 d'abril, només es duran a terme en horari nocturn per a mantenir oberts a la circulació els dos carrils del túnel de Son Vic durant el dia. Tots aquests canvis es podran fer sense afectar a la data de suspensió estival de les obres anunciades des d'un principi pel Departament. Es mantindrà la suspensió d'obres a partir del 30 de juny fins després de l'estiu. 

La informació i els horaris sobre l'obertura i el seguiment de les obres a la zona dels túnels de Peguera s'actualitzarà mitjançant les xarxes socials de l'Àrea de Carreteres.