Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El conseller Joan Font visita les obres subvencionades pel Consell a Palmanyola i Bunyola

El conseller Joan Font visita les obres subvencionades pel Consell a Palmanyola i Bunyola

(21/04/2017)

En total, el Departament de Desenvolupament Local ha invertit 1,1 milions d’euros a través dels diferents plans impulsats durant el 2016 per part de la institució insular.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, ha visitat avui les obres que el Consell de Mallorca ha subvencionat durant el 2016 a l’entitat local menor de Palmanyola i al municipi de Bunyola, i que han suposat una inversió d’1.152.481,40 euros per part de la institució insular, dels quals 575.528,61 euros s’han destinat a Palmanyola, i 576.952,79 euros a Bunyola.

 

En el cas de Palmanyola, l’entitat local menor, a través del Pla Especial d’Inversions 2016-2017, ha dut a terme la primera fase d’instal•lació d’un circuit de fitness i skatepark a la zona verda, la reforma de l’enllumenat públic de la Plaça Major, la reforma interior de la seva seu social, així com també vàries millores viàries. Pel que fa a les obres executades a través del Pla Especial d’Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017, Palmanyola ha millorat l’eficiència energètica de l’enllumenat públic i l’accessibilitat dels seus espais municipals.

 

A més, Palmanyola ha pogut adquirir una escombradora totalment elèctrica, valorada en 30.000 euros; ha fet front a despeses corrents per valor de 52.000 euros; i ha instal·lat 2 nous hidrants i n’ha adequat 3 de ja existents, una millora que ha suposat una inversió de 14.600 euros per part del Consell de Mallorca.

 

Pel que fa a Bunyola, el conseller Joan Font i el batle Andreu Bujosa, acompanyats del director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han visitat les obres de modificació de l'enllumenat públic de Passeig Antonio Estarellas, i les de dotació de serveis al carrer Establidors, carrer Sant Pere i carrer Murta, totes elles del Pla Especial d’Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017.

 

Respecte a les obres del Pla Especial d’Inversions 2016-2017, Bunyola ja està executant les obres d’embelliment del Mercat Municipal i les d’acondicionament d'un tram del Camí de Caubet. A més, el municipi bunyolí ha adquirit una furgoneta cent per cent elèctrica per a la brigada municipal, i ha pogut fer front a factures de despeses corrents de 2016 per valor de 30.000 euros.