Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell torna a activar la campanya per repartir poals per separar la matèria orgànica

El Consell torna a activar la campanya per repartir poals per separar la matèria orgànica

(14/05/2018)

Les persones que sol•licitin un poal també podran entrar al sorteig de tres compostadors domèstics de residus. Aquesta iniciativa es du a terme en el marc del Dia Mundial de Medi Ambient

Amb el lema “Separa l’orgànica, tanca el cercle”, el Departament de Medi Ambient torna a posar en marxa la companya per repartir poals de deu litres destinats a la separació en origen de la matèria orgànica. L’objectiu de la campanya és el de fomentar l’ús dels residus orgànics per fer compost a casa o per entregar-lo als serveis de recollida dels municipis que ja recullen la matèria orgànica de manera separada.

 

Qualsevol persona interessada en pot demanar un omplint, des d’avui i fins el proper 25 de maig, la sol·licitud que es pot trobar en el web del Consell de Mallorca, dins l’apartat de gestió de residus. Aquesta campanya s’adreça a totes les persones residents a qualsevol municipi de Mallorca, amb la limitació d’un poal per unitat familiar. Així mateix, totes les persones que sol·licitin un poal poden participar en el sorteig de tres compostadors domèstics de residus.

 

Aquesta iniciativa es va dur a terme per primera vegada durant el mes d’octubre de l’any passat, en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, i després de la gran acollida que va tenir s’ha decidit repetir-la durant el Dia Mundial del Medi Ambient que es celebra el 5 de juny. De fet, l’entrega dels poalets i dels compostadors als guanyadors es durà a terme entre el 4 i el 8 de juny a les dependències de la Direcció Insular de Residus.