Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell posa en valor l’economia local i el sector primari visitant la granja Ses Molines d’Ariany

El Consell posa en valor l’economia local i el sector primari visitant la granja Ses Molines d’Ariany

(18/04/2021)

El conseller del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha visitat amb un dels dirigents de l’empresa Restaurants Carreras Mascaró, Pep Carreras, la seva granja a Ariany, Ses Molines, que es troba prop d’un dels seus establiments de restauració, Ses Torres. També hi ha assistit el director insular de Promoció Econòmica i Producte de Mallorca, Joan Font. 

Amb aquestes visites a empreses locals de l’illa, el Departament de Promoció Econòmica pretén conèixer la realitat del teixit econòmic i productiu. Així, han conegut el funcionament de l’empresa i han valorat maneres d’impulsar o mantenir aquest tipus de projectes. De fet, s’ha parlat sobre les ajudes que el Consell oferirà pròximament per tal de promocionar el producte de Mallorca, també el producte agrari, i impulsar l’economia local. 

En aquest sentit, Alzamora considera que «venir a conèixer aquesta empresa és una manera de donar suport i posar en valor les empreses locals que conformen l’economia de l’illa –sobretot en aquests moments marcats pels greus efectes de la pandèmia-, i que comporten beneficis per a la sostenibilitat».

Precisament, en aquesta finca crien totes les porcelles que serveixen als seus tres restaurants de cuina tradicional, amb la qual cosa tenen un control directe de qualitat del seu menjar, i realitzen el seu propi compostatge. Per tant, afavoreixen l’economia circular.

En definitiva, és un exemple d’empresa local, familiar i del sector primari que ha anat consolidant-se al llarg de 25 anys, i que la institució insular ha volgut conèixer com a mostra per al desenvolupament econòmic de l’illa.