Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell posa en marxa la primera guia digital sobre polítiques de joventut

El Consell posa en marxa la primera guia digital sobre polítiques de joventut

(11/02/2019)

La Direcció insular de Joventut del Consell de Mallorca ha posat en marxa una guia digital, de caràcter didàctic, per tal de resoldre dubtes que poden sorgir alhora de desenvolupar qualsevol classe d'actuació en l'àmbit local. Un dels objectius principals és que aquesta publicació sigui útil tant pel personal de l'ajuntament com per aquelles entitats que siguin responsables en l'àmbit polític en temes de joventut.

En aquest sentit el president del Consell, Miquel Ensenyat, ha explicat que "amb la publicació es vol aconseguir un punt de partida comú entre els diferents municipis que permeti veure els beneficis de les polítiques transversals de joventut i la necessitat de la seva planificació en l'àmbit municipal".

Per la seva part, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, ha emfatitzat que "aquesta publicació pretén unificar criteris per abordar polítiques de joventut a Mallorca i donar visibilitat a la realitat que es viu als municipis en matèria de joventut."

Els continguts d'aquesta guia cerquen apropar de forma entenedora i simple tots els nivells d'actuació per a treballar amb les persones joves. A la publicació es pot trobar una anàlisi de la realitat juvenil de Mallorca, els diferents tipus de gestió de casals o com plantejar la redacció d'un pla local de joventut entre moltes altres qüestions.