Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell inicia els tràmits per cedir la carretera de la primera línia del port de Pollença

El Consell inicia els tràmits per cedir la carretera de la primera línia del port de Pollença

(01/09/2016)

La consellera Mercedes Garrido ha explicat al batle de Pollença com seguiran els tràmits perquè es pugui arribar a firmar un conveni de cessió de la carretera de la primera línia del Moll a l’Ajuntament pollencí. Després, el consistori municipal podrà dur a terme la reforma de la via.

El tram de la carretera Ma-2200A que passa per la primera línia del port de Pollença se cedirà a l’Ajuntament. Els tràmits ja han començat i al Ple de la setmana que ve s’aprovarà una modificació de crèdit que permetrà la cessió de la via.

Des del Departament de Territori i Infraestructures, s’entén que aquest tram ja no és necessari que segueixi a la xarxa de les carreteres de Mallorca per les peculiaritats que té. A més, l’Ajuntament de Pollença vol dur-hi a terme una reforma per minvar-ne les dimensions i transformar-lo en una zona de passeig. Si tot va bé, a l’octubre es podria firmar el conveni de cessió entre el Departament de Territori i Infraestructures i l’Ajuntament de Pollença.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, s’ha reunit avui amb el batle de Pollença, Miquel Àngel March, i altres regidors del municipi per explicar tot el procés que s’ha de seguir perquè la cessió es dugui a terme. A la trobada, també hi ha assistit el director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Joan Cifre, i el coordinador en cap de Carreteres.