Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell i l’Ajuntament de Pollença signen la cessió de la primera línia del moll

El Consell i l’Ajuntament de Pollença signen la cessió de la primera línia del moll

(15/05/2017)

En total, el Consell cedeix 5,2 quilòmetres de carretera a l’Ajuntament de Pollença que passaran a ser de titularitat municipal. A més, el consistori podrà acabar les obres de peatonalització de la primera línia.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i el batle de Pollença, Miquel Àngel March, han signat avui el conveni pel qual el Consell de Mallorca cedeix a l’Ajuntament els trams de tres carreteres que conformen la primera línia del port de Pollença.

Durant l’acte de signatura, la consellera ha explicat que «una vegada acaba la ronda, era necessari cedir a l’Ajuntament la primera línia perquè ja no té consideració de carretera, sinó més aviat de carrer urbà».

Per altra banda, el batle ha afirmat que la signatura suposa «la passa definitiva per tirar envant la peatonalització progressiva de la primera línia, que dignificarà el moll». En concret, «en una part s’instal·larà un empedrat i, l’altra part, s’asfaltarà la calçada i s’hi durà farà un carril bici separat. A més, també s’hi posarà mobiliari urbà.»

Els trams que es cedeixen al municipi sumen 5,2 quilòmetres. Aquests són de la Ma-2200A, des de la rotonda de la variant a la rotonda del port; la Ma-2210, des de la rotonda del port a la rotonda de la variant, i la Ma-2220A, des de la rotonda del port a la rotonda de la variant.