Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell i l’Ajuntament de Calvià signen un conveni per a la dinamització dels esports de platja a Calvià

El Consell i l’Ajuntament de Calvià signen un conveni per a la dinamització dels esports de platja a Calvià

(21/06/2022)

Es tracta d’un acord que promociona l’ús dels espais costaners per a la pràctica esportiva en edat escolar i per a activitats locals.

Aquest dimarts ha tingut lloc la signatura del conveni de col·laboració entre la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca (DIE) i el municipi de Calvià per dinamitzar activitats esportives de platja. L’acte ha comptat amb la presència del conseller executiu de Transició, Turisme i Esports, Andreu Serra Martínez, i de la tinenta de batle d’Esports i Ciutadans Estrangers de l’Ajuntament de Calvià, Eva Maria Serra Félix. Es tracta d’un acord que pretén dinamitzar i promocionar activitats esportives en espais naturals costaners i crear, així, un referent exemplificador per a altres municipis de Mallorca.

Amb aquest acord de col·laboració la Direcció Insular d’Esports es compromet a elaborar un calendari d’esdeveniments anual, organitzar activitats esportives de platja en les zones esportives habilitades de les platges del municipi de Calvià, tallers esportius, organitzar tornejos, promocionar l’esport femení i la inclusió de persones amb discapacitat, així com gestionar i coordinar totes les activitats que es proposin i s’autoritzin.

D’aquesta manera, la DIE fa una passa més en la promoció de modalitats esportives costaneres i a l’aire lliure, com el vòlei, entrenaments i activitats a l’arena, el piragüisme o la marxa nòrdica, a través de programes amb una gran participació, com són el Suma’t o les Estades esportives, amb 10.000 usuaris anuals, aproximadament, en les activitats del Consell de Mallorca.

El conseller Andreu Serra ha destacat que «Calvià és un municipi en què la mar i la muntanya tenen un protagonisme especial, per tant, es dinamitzen programes encaminats a donar a conèixer aquests espais i a sensibilitzar, amb accions respectuoses amb el medi ambient, i aconseguir, així, promocionar l’activitat física i esportiva entre la població en general».