Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca trasllada al sector vitivinícola la seva voluntat d'impulsar línies de col·laboració per promocionar els vins de la terra

El Consell de Mallorca trasllada al sector vitivinícola la seva voluntat d'impulsar línies de col·laboració per promocionar els vins de la terra

(29/08/2023)

La consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local s'ha reunit amb representants de Vi de la Terra Mallorca i Pla i Llevant

La consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Pilar Amate, s'ha reunit amb representants de Vi de la Terra i D.O. Pla i Llevant amb l'objectiu d'establir les bases per una col·laboració conjunta encaminada a promocionar i rellançar els vins que s'elaboren a l'illa.

Pilar Amate ha estat acompanyada del director insular de Promoció Econòmica i Producte de Mallorca, Álvaro Roca, i del director insular de Comerç, Alfredo Arias.

La consellera ha mantingut una primera trobada amb la presidenta del Consell regulador de Vi de la Terra Mallorca, Magdalena Mesquida, per escoltar les propostes i necessitats que li ha plantejat. Així, Pilar Amate ha transmès la seva voluntat de reforçar les línies de treball amb l'entitat de cara a impulsar el sector vitivinícola de Mallorca.

Posteriorment, la consellera s'ha reunit amb representants de D.O. Vi del Pla de Llevant, encapçalats pel president, Toni Bennàssar, a qui també ha traslladat el suport de la institució insular a tot el sector.

Així, la consellera Amate ha anunciat la seva ferma intenció de fomentar el sector del vi de Mallorca en el marc de l’estratègia de desenvolupament i impuls de la marca Producte Mallorca.

«Volem que el sector vitivinícola tengui un protagonisme especial en el nostre projecte de suport al producte local perquè comptam amb una gran varietat de vins d'una enorme qualitat i amb arrelament amb el territori», ha assenyalat.

«Aquestes reunions són les primeres preses de contacte que ens serviran per treballar conjuntament per promocionar el vi de la terra i donar la rellevància que es mereixen als cellers de la nostra illa», ha afirmat la consellera de Promoció Econòmica.

Finalment, Pilar Amate ha remarcat que «en el context de promoció del producte de Mallorca el vi ocuparà un lloc preferent» i ha agraït «el treball professional que fan els nombrosos cellers que hi ha a l'illa i que tenen cura de tot el procés d'elaboració d'uns vins que compten amb un reconeixement internacional merescut», ha finalitzat.