Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca tindrà per primera vegada el Catàleg de Funcions dels Llocs de Treball

El Consell de Mallorca tindrà per primera vegada el Catàleg de Funcions dels Llocs de Treball

(29/11/2018)

La Mesa General Conjunta Consell-IMAS ha aprovat aquest dijous aquest document que defineix les funcions de cada plaça.

El Consell de Mallorca tindrà per primera el Catàleg de Funcions dels Llocs de Treball de la institució. La Mesa General Conjunta Consell-IMAS ha aprovat per unanimitat aquest dijous el document que defineix les funcions de cada plaça.

El document consta d’una primera part, que estableix les funcions genèriques de cap de servei, cap de secció, personal tècnic d’administració general o subaltern, entre d’altres. I una segona part, on s’especifiquen les funcions específiques de cada lloc de treball organitzat per departaments. Per fer aquesta definició de les tasques, s’ha comptat amb la col·laboració dels diferents departaments i dels sindicats. Un cop la consellera signi la resolució i es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), el document ja serà vigent.  

Segons la consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, «aquest catàleg permetrà que qualsevol persona tengui coneixement de les funcions que corresponen a cada plaça i també en permetrà l’avaluació de les tasques». Amb tot, Palomino ha assegurat que «així, l’empleat públic també tindrà més seguretat sobre les feines que són competència seva».