Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca tanca un acord amb quatre cadenes hoteleres per fer activitats esportives que arribaran a més de 3.000 persones el 2021

El Consell de Mallorca tanca un acord amb quatre cadenes hoteleres per fer activitats esportives que arribaran a més de 3.000 persones el 2021

(25/03/2021)

El programa «Esport per a tothom» oferta setze estades esportives al Port d’Alcúdia, cala Mesquida, la Colònia de Sant Jordi i Platja de Muro, un programa transversal turisticoesportiu que té per objectiu generar cobertura hotelera en temporada baixa

El Consell de Mallorca reactiva la programació esportiva familiar per al 2021. Avui, el conseller executiu de Turisme i Esports, Andreu Serra, ha signat a Alcúdia un acord amb les quatre cadenes hoteleres amb les quals es promouran fins a setze estades esportives organitzades per la institució durant el 2021, acompanyat de la batlessa del municipi, Bàrbara Rebassa Bisbal. Les cadenes hoteleres on es desenvoluparà la temporada esportiva del Consell de Mallorca són Blau Hotels, Garden Hotels, Iberostar i Viva Hotels & Resorts. 

L’acte ha tengut lloc a l’hotel Alcúdia Garden Apartments, on es duran a terme les primeres activitats esportives, que comencen el pròxim dissabte 27 de març. L’objectiu, en paraules del conseller Serra, «és donar un impuls al turisme local, mitjançant una programació esportiva intensa en temporada baixa, que arribarà a més de 3.000 persones». L’acord ha estat signat pels quatre representants de les firmes hoteleres presents a l’acte: Magda Ramis, vicepresidenta executiva Grup Garden; Marga Alemany, directora comercial Blau Hotels; Francesca Cuneo, sales manager Iberostar, i Guillem Mercadal, director comercial de Hotels Viva & Resorts.

Amb aquest acte es dona el tret de sortida al programa del Consell de Mallorca «Esport per a tothom» 2021, que obre el calendari amb una previsió inicial de setze jornades esportives a hotels mallorquins de diferents zones: Alcúdia, Capdepera, Muro i ses Salines, amb aquestes jornades es vol potenciar i fomentar la pràctica d’exercici físic en l’àmbit familiar. Segons el conseller, «és una oferta esportiva i familiar més necessària que mai, després de la covid-19, per tal d’assolir una nova normalitat, a part de ser una de les més demandades pels usuaris del Servei d’Esports».

Cada estada inclou 200 paquets familiars de dues jornades completes amb pernoctació, i un ventall ampli de sessions esportives per a adults, infants i joves. Turisme i Esports ha ampliat les estades, el nombre d’activitats i el nombre de monitors, per tal d’adaptar al màxim les jornades a les mesures preventives establertes per la covid. 

Entre les propostes esportives per a adults s’hi troben activitats de fitnes, com zumba, ball aeròbic o animal flow; d’altres de cardio preventives com boxa, entrenaments de CrossFi t® i running o spinning; activitats de relaxació i ioga, i les que integren esport i natura, com els circuits de costejament, senderisme i marxa nòrdica, sortides amb BTT, piragüisme o surf de rem. Les famílies escullen les activitats que més s’ajusten al seu perfil a l’hora de reservar i que permeten fer esport gaudint de l’entorn natural de Mallorca. Els infants i joves, d’altra banda, disposen d’una programació específica variada que els permet practicar esport sense contacte, com tir amb arc, rocòdrom, sortides i proves, gimcanes o ball, entre d’altres.

El programa de Turisme i Esports vol donar suport a l’activitat hotelera en una temporada encara marcada per les normes de prevenció sanitàries. Així mateix, constitueix un eix nou per a la promoció turística a partir de l’activitat esportiva. El conseller, Andreu Serra, ha destacat que «Mallorca està reactivant vies noves per a la promoció turística i, entre elles, l’esport com a part de l’oferta, no només amb aquest tipus d’activitats locals, sinó també amb altres patrocinis que des de la Fundació Mallorca Turisme donen suport a tornejos, curses o l’esport federat, una via de treball cada cop més present.»

Vídeos

Acord Esports