Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca se suma a l'acte de solidaritat amb el poble ucraïnès promogut per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies

El Consell de Mallorca se suma a l'acte de solidaritat amb el poble ucraïnès promogut per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies

(09/03/2022)

Els representants polítics i el personal de la institució insular han mostrat el seu rebuig a la guerra amb cinc minuts de silenci.

Aquest dimecres 9 de març ha tengut lloc una nova mostra de solidaritat del Consell de Mallorca amb el poble ucraïnès, promoguda en aquesta ocasió per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). Els representants polítics i el personal de la institució insular han mostrat el seu rebuig a la guerra amb cinc minuts de silenci a l'entrada principal de totes les dependències.

Aquest senyal d'afecte i de suport a totes les persones que estan patint les conseqüències del conflicte bèl•lic, també va ser present el dia que l'edifici del Palau es va il•luminar amb els colors de la bandera d'Ucraïna i també a lectura de la declaració institucional per part de la presidenta, Catalina Cladera. «Creim en l'Estat del dret i en la democràcia, en un món basat en regles i en la pau», va afirmar la presidenta, qui també al manifest del 8M va incloure un missatge de solidaritat amb totes les persones que pateixen les conseqüències de la guerra.

El conseller de Presidència, Javier de Juan, i la consellera de Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d’Afers Socials, Sofia Alonso, s'han reunit amb el Govern de les Illes Balears, amb la FELIB i amb la resta dels Consells insulars per dur a terme accions conjuntes d'ajuda humanitària i de suport als ciutadans ucraïnesos.