Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca reuneix més de 1.500 infants i joves a l'Acampaesport 2023

El Consell de Mallorca reuneix més de 1.500 infants i joves a l'Acampaesport 2023

(27/08/2023)

El vicepresident segon i conseller de Medi Ambient, Medi Rural i Esports, Pedro Bestard, visita les jornades esportives que es desenvolupen a la Colònia de Sant Pere.

El vicepresident segon i conseller de Medi Ambient, Medi Rural i Esports, Pedro Bestard, ha visitat juntament amb el director insular d'Esports, Toni Prats, l'Acampaesport, unes estades esportives que reuniran aquest estiu més de 1.540 infants i joves de 8 a 17 anys.

Bestard ha destacat l'èxit de participació de nins i d'adolescents en la setena edició, en una activitat que combina activitats esportives diverses, de mar i muntanya.

«L'Acampaesport fomenta l'esport i els valors que representa. Els participants gaudeixen d'una agenda de fins a 30 modalitats esportives, incloses activitats aquàtiques, com piragüisme o surf de rem», ha destacat el vicepresident segon del Consell.

Enguany, s'han organitzat 11 torns que consten d'una setmana d'activitats ludicoesportives que es duen a terme en el Casal de Colònies Sant Guillem i Sant Antoni de la Colònia de Sant Pere, en el municipi d'Artà. La Direcció Insular d'Esports informa que les activitats acabaran enguany el 9 de setembre.

L'Acampaesport posa a l'abast de les famílies una activitat multiesportiva de 7 dies, en què els infants practiquen multitud d'activitats, repartides per grups d'edat i impartides per monitors titulats. S'inclouen esports individuals i en equip, tallers i coreografies.

Així, els participants practiquen modalitats poc conegudes, com escúter, bàdminton, escalada, gimnàstica acrobàtica i minitennis, o modalitats aquàtiques, com piragüisme i surf de rem.

Novetats: bateig de busseig

El director insular d'Esports ha explicat que «una novetat d'enguany és el canvi en els dies d'inici i acabament de les estades, per poder facilitar encara més la conciliació familiar i laboral».

Així, s'ha establert que els infants arribin al casal en diumenge dematí i es recullin dissabte al matí, d'aquesta manera les famílies no han de demanar lliure a la feina entre setmana per acompanyar els fills al casal de colònies.

Una altra novetat de l'Acampaesport 2023 és que per al grup de nins de major edat (entre 14 i 17 anys) es fa un bateig de busseig amb botelles a la mar, amb la col·laboració de la Federació Balear d'Activitats Subaquàtiques.

A més, el casal de colònies enguany ha fet algunes millores en les instal·lacions, com la col·locació de més ventiladors a les habitacions, una reforma de les dutxes i dels banys i s'ha dotat de gespa artificial un espai a l'exterior, on els infants poden jugar i practicar esports diversos.