Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca reafirma el seu suport al Canet Rock Mallorca

El Consell de Mallorca reafirma el seu suport al Canet Rock Mallorca

(16/02/2023)

La segona edició d'aquest festival de música en català es tornarà a celebrar a la finca de sa Tanca de Can Domènec, propietat de la institució insular

El Consell de Mallorca, a través del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, dona suport a una nova edició del Canet Rock Mallorca. Alcúdia i, més concretament, la finca de sa Tanca de Can Domènec, propietat de la institució insular, torna a ser el lloc elegit per a dur a terme aquest festival de música en català, que tendrà lloc el 22 de juliol.

La presidenta Catalina Cladera ha destacat que "festivals com el Canet Rock ajuden a viure i gaudir en català amb normalitat. Tenim molt de talent a la música que es fa en llengua catalana i a Mallorca hi ha una indústria cultural que hem de cuidar i a la qual el govern de Mallorca dona suport a través d'esdeveniments com aquest, que esperam poguem repetir durant molts d'anys".

L'edició d'enguany comptarà amb les actuacions de Stay Homas, O-Erra, Buhos, Xanguito, Els Catarres, Suu, Anegats, La Fúmiga i Lildami. Paral·lelament, s'ha creat un concurs de bandes emergents de les Illes Balears amb l'objectiu de donar visibilitat al talent illenc. A més, el grup guanyador serà l'encarregat d'encetar el festival, que, com a novetat, obrirà les portes a les 19.00 hores de l'horabaixa.

La vicepresidenta primera i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha afirmat que "el Canet Rock Mallorca va ser un èxit l'any passat demostrant el bon moment de la música en català i, sobretot, la bona acollida que té aquesta música entre els mallorquins i les mallorquines". "El Consell de Mallorca hi va ser l'any passat i hi torna a col·laborar enguany perquè la nostra intenció és ser un aliat del sector cultural", ha conclòs Busquets. 

Vídeos

Canet