Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca participa a Lluc als actes del dia de la Patrona de Mallorca

El Consell de Mallorca participa a Lluc als actes del dia de la Patrona de Mallorca

(12/09/2021)

La presidenta Cladera ha destapat un monòlit en homenatge a Tolo Güell

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, juntament amb la consellera de Presidència, Teresa Suárez, i la directora general de Promoció Sociocultural, Carolina Abad, han participat als actes de celebració de la Patrona de Mallorca, la Mare de Déu de Lluc.

L’acte s’ha iniciat amb una Missa Solemne presidida pel Bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, amb el Prior de Lluc, Marià Gastalver i, posteriorment, s’ha fet el lliurament simbòlic de 40.000 quilos d’aliments i productes de primera necessitat recaptats pel Grup Güell amb finalitat solidària.

El Consell de Mallorca ha retut homenatge al fundador del Grup Güell i impulsor de la Marxa Des Güell a Lluc  a peu, Bartomeu Barceló “Tolo Güell” amb la col·locació d’un monòlit en la seva memòria, ubicat a l’entrada del santuari, davant la creu de ca s’Amitger que s’ha destapat en presència de la vídua de Tolo Güell. 

A l’acte, a més de Francisco Bauzá, president del Grup Güell, han assistit també altres representants institucionals, com el batle d’Escorca, Antoni Solivelles; el president de la FELIB, Antoni Salas; batles de diversos municipis de Mallorca i membres d’algunes formacions amb representació al Consell de Mallorca.