Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca organitza unes estades de Nadal des de l’àrea d’Esports per potenciar l’entorn a l’hivern

El Consell de Mallorca organitza unes estades de Nadal des de l’àrea d’Esports per potenciar l’entorn a l’hivern

(29/11/2019)

El programa «Esport per a tothom» de la Direcció Insular d’Esports ha comptat amb una participació de 14.200 usuaris en les diverses activitats de l’any 2019

El Departament de Turisme i Esports del Consell de Mallorca ha posat en marxa una activitat nova dins el programa «Esport per a tothom», unes estades de Nadal en família que tendran lloc el cap de setmana del 7 i 8 de desembre al Casal de Colònies de Binicanella, a Bunyola. Es tracta d’una activitat lúdica que inclou tallers sobre esports i natura per a totes les edats i nivells de destresa.

La Direcció Insular d’Esports inclou al seu programa «Esport per a tothom» accions per fomentar l’exercici físic en l’àmbit familiar i en l’entorn de Mallorca, fent una simbiosi entre esport i natura. L’any 2019, el gruix d’activitat -més d’un centenar en 14 modalitats- va comptabilitzar 14.200 participants, amb una inversió de 222.000 euros.

D’una banda, el programa inclou rutes al medi natural o aquàtic, com ara de senderisme o marxa nòrdica, i també de piragua i surf de rem. Per altra banda, també es desenvolupa l’àrea de «Fires i festes», una nova línia que dona suport als municipis amb activitats esportives puntuals, incloses dins el seu programa patronal festiu. S’ofereixen jocs populars i tradicionals, activitats multiaventura, esports col·lectius i individuals, i jocs d’aigua.

El programa es completa amb caps de setmana esportius que inclouen múltiples activitats com les estades de Nadal: jornades d’aventura i esportives temàtiques. L’any 2020, es vol ampliar el ventall d’activitat mitjançant contingut centrat en envelliment actiu, per tal d’abastar diferents moments generacionals i fomentar hàbits per edats.