Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca obrirà 8.000 places per fer estades hoteleres i activitats esportives amb nou hotels i casals de colònies

El Consell de Mallorca obrirà 8.000 places per fer estades hoteleres i activitats esportives amb nou hotels i casals de colònies

(17/02/2022)

Les «Estades esportives» oferiran més de 40 activitats amb pernoctació al Port d’Alcúdia, cala Mesquida, cala Mandia, Cales de Mallorca, Font de Sa Cala, Magaluf, Platja de Muro, Cala Millor, Colònia de Sant Pere, la Victòria d’Alcúdia, i Lluc, un programa turisticoesportiu per generar cobertura hotelera en temporada baixa.

El Consell de Mallorca reactiva la programació esportiva per al 2022. Avui, el conseller executiu de Transició, Turisme i Esports, Andreu Serra, ha signat a la Colònia de Sant Jordi un acord amb nou cadenes hoteleres i espais de colònies amb els quals es promouran més de 40 estades esportives organitzades per la institució durant el 2022.

Acompanyat del regidor d’Esports de ses Salines, Guillem Francesc Mas Bonet, i del vicepresident primer de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM) i president de l’Associació Hotelera de la Colònia de Sant Jordi, Gregori Bonet, Serra ha destacat que el Consell invertirà 584.000 euros en el programa, un  36 % més que la temporada anterior. Les cadenes hoteleres on es desenvoluparà la temporada esportiva del Consell de Mallorca són: Blau Hotels, Garden Hotels, Iberostar, Viva Hotels & Resorts, i els nous Protur Hotel, Hotel Na Taconera Sport & Relax i Apartamentos Vistasol. A nivell de cases de colònies s’han tancat acords amb Sa Devesa Servei de Colònies i el santuari de Lluc. L’acte ha tengut lloc a l’hotel Blau Sant Jordi, un dels hotels participants del programa turisticoesportiu.

L’objectiu, en paraules del conseller Serra, «és donar suport, amb la cobertura en pretemporada i temporada baixa, al turisme local, mitjançant una programació esportiva complementària, que arribarà a 8.000 persones». L’acord ha estat signat pels representants de les firmes hoteleres presents a l’acte: Petra Ferrer, directora Comercial de Garden Hotels; Margalida  Alemany, directora comercial de Blauhotels; Francesca Cuneo, mànager d’Iberostar; Toni Sanz, cap de vendes de Protur Hotels; Miquel Pericàs, responsable comercial d’Hotels Viva; Marcos Estelrich, administrador de l’Hotel Na Taconera Sport & Relax; , Víctor Sánchez, responsable comercial de Santuari de Lluc, i Guillem Massanet, encarregat de Sa Devesa Serveis de Colònies.

Amb aquest acte es dona el tret de sortida al programa del Consell de Mallorca «Estades esportives» 2022, que aglutinarà totes les activitats esportives a hotels i casals de colònies, i que obre el calendari amb una previsió inicial de 26 jornades esportives a hotels mallorquins de diferents zones d’Alcúdia, Calvià, Capdepera, Muro i ses Salines; 11 torns Acampaesport a Artà i 4 Acampa Familiar a Alcúdia, campus esportius per a infants i joves.

Mitjançant aquest programa, Transició, Turisme i Esports vol donar suport a l’activitat hotelera en  temporada baixa. Així mateix, constitueix un eix nou per a la promoció turística a partir de l’activitat esportiva. El conseller, Andreu Serra, ha destacat que «Mallorca està reactivant noves vies per a la promoció turística i, entre aquestes, el turisme local actiu i l’esport com a part de l’oferta, no només amb aquest tipus d’activitats locals, sinó també amb altres patrocinis i programes que es treballen des del departament».

Vídeos

acte turisme