Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca inverteix 505.699 euros a Ses Salines i a la Colònia de Sant Jordi

El Consell de Mallorca inverteix 505.699 euros a Ses Salines i a la Colònia de Sant Jordi

(06/05/2017)

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, visità ahir les obres de millora que l’Ajuntament de Ses Salines està executant a través dels diferents plans impulsats durant el 2016 per part de la institució insular.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, acompanyat del director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, visitaren ahir horabaixa les obres que el Consell de Mallorca ha subvencionat durant el 2016 al municipi de Ses Salines i a la Colònia de Sant Jordi, les quals han suposat una inversió de 505.699,37 euros per part de la institució insular.

 

Durant la visita, a la qual també hi foren presents el batle de Ses Salines, Bernat Roig, i la regidora Fina Tur, els responsables del Consell conegueren de primera mà el desenvolupament de les obres que està executant el consistori saliner a través del Pla Especial d’Inversions 2016-2017. En aquest sentit, al municipi de Ses Salines, la institució insular finançarà el projecte d’embelliment de la Plaça Major del poble, el qual ha suposat una inversió de 153.100 euros.

 

Pel que fa a les obres executades a través del Pla Especial d’Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017, impulsat pel Consell de Mallorca, l’Ajuntament de Ses Salines ha decidit invertir 302.099,37 euros a la Colònia de Sant Jordi per tal de dur a terme la primera fase de remodelació i evacuació d'aigües pluvials de la Plaça Pou d'en Verdera, i el projecte de construcció de la xarxa d'evacuació d'aigües pluvials de l’entrada del nucli urbà.

 

A més, l’ajuntament saliner ha invertit altres 30.000 euros de subvenció del Consell de Mallorca en l’adquisició de dues furgonetes totalment elèctriques, i ha fet front a despeses corrents per valor de 20.500 euros.