Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca i les associacions Crisàlida i Balears Diversa commemoren el dia internacional de la visibilitat Transgènere

El Consell de Mallorca i les associacions Crisàlida i Balears Diversa commemoren el dia internacional de la visibilitat Transgènere

(29/03/2019)

El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insular d'Igualtat, Nina Parrón acompanyats per Maria Luisa Rosa representant de la Fundació Crisàlida i Laura Duran, presidenta de Balears Diversa han penjat la bandera de l'Orgull Transgènere en commemoració del Dia Internacional de la Visibilitat Transgènere.

Tant des de Balears Diversa, com des de Crisàlida han animat a la gent transgènere a què no tinguin por, que s'està fent molta feina per educar i normalitzar la seva situació. "Hi ha molta gent fent feina i els hi podem oferir ajuda i assessorament." També han ressaltat la necessitat que les institucions col·laborin en la visibilització del col·lectiu. "És el primer any que posen la nostra bandera i hi estem molt agraïdes."

En aquests moments hi ha 50 famílies amb menors trans i 100 persones adultes que formen part de les associacions a tot Balears.