Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca i la FBT presenten el cartell del 84è Gran Premi Nacional de Trot

El Consell de Mallorca i la FBT presenten el cartell del 84è Gran Premi Nacional de Trot

(09/05/2017)

L'artista del cartell de l'edició d'enguany de la cita cavallista més important de l'any ha estat novament Roberto Lanata.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, acompanyat del president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, Jaume Ramis, el president de la Federació Balear de Trot (FBT), Joan Llabata, han presentat el cartell del 84è Gran Premi Nacional de Trot 2017, que es celebrarà el proper diumenge 21 de maig a l’Hipòdrom Son Pardo de Palma.

 

L’autor del cartell d'enguany, Roberto Lanata, ha cedit a la institució insular el dibuix amb el qual es presenta la cita cavallista més important de l’any de la nostra comunitat. El dibuix d'enguany de Lanata simula l'arribada a meta de tres exemplars dins la pista de l'hipòdrom palmesà.

 

Per altra part, aquest passat cap de setmana ha començat la campanya de difusió de la 84a edició del Gran Premi Nacional de Trot. Entre d'altres i durant les properes dues setmanes, els autobusos de l'Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) lluiran a la seva part de darrera el cartell de l'edició d'aquest any de la cursa de trot més important de l'any a les Illes Balears.