Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Llucmajor reactiven el conveni del SERPREISAL

El Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Llucmajor reactiven el conveni del SERPREISAL

(08/02/2017)

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font,, i el batle llucmajorer, Bernadí Vives, també han signat avui la renovació de la cessió del solar al qual es troba ubicat el parc de Llucmajor dels Bombers de Mallorca.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i el batle de Llucmajor, Bernadí Vives, han signat avui el conveni d’encomanda de gestió del consistori llumajorer a favor de la institució insular del Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament (SERPREISAL). Amb aquesta signatura, ambdues institucions reactiven el conveni i el consistori llucmajorer col·laborarà econòmicament a sufragar el cost del Servei de Bombers que ha de suportar el Consell de Mallorca.

 

Segons el conveni signat, l’Ajuntament de Llucmajor farà una aportació econòmica anual del 0,5 % del seu pressupost anual destinada a sufragar el cost del Servei de Bombers del Consell. Aquesta quantitat s’ingressarà, una vegada liquidada per part del Consell de Mallorca, en els terminis de l’article 62.2 de la Llei General Tributària.

 

En aquest sentit,el conseller Joan Font ha apuntat que “el principal objectiu del conveni signat avui és el millorar el servei que els Bombers de Mallorca presten al municipi de Llucmajor, així com també el temps de resposta davant una emergència”.

 

 

Cessió per 15 anys dels terrenys del parc de Llucmajor

 

Per altra part, el conseller Joan Font i el batle Bernadí Vives han renovat el conveni de cessió del l’ús del solar, de propietat municipal i ubicat al carrer Sant Isidre Llaurador, al del terme municipal de Llucmajor, sobre el qual el Consell de Mallorca va dur a terme la construcció i posada en funcionament de l’actual parc de bombers.

 

Amb aquest conveni, el qual té una vigència de 15 anys, el Consell de Mallorca es compromet a fer-se càrrec de totes les despeses corrents i de conservació, així com les reparacions que siguin necessàries per mantenir el parc dels Bombers de Mallorca.