Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca explorarà el mercat francès després d’assumir les competències de turisme

El Consell de Mallorca explorarà el mercat francès després d’assumir les competències de turisme

(23/11/2017)

El cònsol francès s’ha reunit avui amb el president Ensenyat per oferir-li la seva col·laboració.

El Consell de Mallorca explorarà vies de col·laboració amb el govern de França en un intent de millorar aquest mercat emissor. La proposta de col·laboració és encara molt incipient i s’ha abordat en una primera presa de contacte que el president Miquel Ensenyat ha mantingut avui amb el Cònsol General de França a Barcelona, Michel Magnier.

Tots dos han abordat la possibilitat de promocionar l’illa en diferents esdeveniments que ténen lloc a França. Una promoció que podria començar l’any que ve, un cop la institució insular assumeixi plenament les competències de Promoció Turística.

El president Ensenyat ha destacat la importància de recuperar aquest mercat atenent a  la bona situació econòmica que impera a França. “ Es tracta d’un tipus de turisme que ens pot ajudar a desestacionalitzar la temporada”. A més, l’interès per aquest mercat també radica en la seva capacitat econòmica. La despesa mitjana diaria d'un turista francès se situa en 137 euros, una xifra fins a un 35% més elevada que la mitjana de la resta de turistes. En el conjunt de les Balears el turime francès ha descendit enguany un 7,4% .