Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca conclou la pavimentació de la ronda de circumval·lació de Porreres

El Consell de Mallorca conclou la pavimentació de la ronda de circumval·lació de Porreres

(04/09/2023)

El conseller de Territori, Mobilitat i Infraestructures, Fernando Rubio, ha visitat avui les obres que s’han fet en col·laboració amb l’Ajuntament

Avui han finalitzat les obres de pavimentació asfàltica de la ronda de circumval·lació de la localitat de Porreres, executades pel Consell de Mallorca. Es tracta d’una millora important per a la circulació en el municipi, ja que aquesta via connecta les rotondes de la carretera de Felanitx amb la de Campos.
El conseller de Territori, Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca, Fernando Rubio, ha visitat les obres; ho ha fet acompanyat del director insular de Carreteres, Rafel Gelabert, la batlessa de Porreres, Francisca Mora, i el tinent de batle de Llicències d'obra, Joan Obrador.
Fernando Rubio ha destacat la importància d’aquest projecte per a Porreres, ja que la ronda «és de les més transitades del poble i suposa un eix viari essencial en el municipi». Així mateix, Rubio ha volgut transmetre que el Consell de Mallorca, i el Departament de Territori, Mobilitat i Infraestructures en concret, sempre estarà al costat dels ajuntaments de Mallorca.
Les obres s’han fet en col·laboració amb l’Ajuntament de Porreres. S’ha aprofitat abans de la pavimentació per instal·lar els serveis de canalització d’aigües pluvials. El projecte ha estat executat per l’empresa Melchor Mascaró i té un import estimat de 50.000 euros.
La ronda d’Alcassor, com també és coneguda aquesta circumval·lació, és la que connecta la rotonda de la carretera de Felanitx amb la dels Donants de Sang que, a la vegada, enllaça amb la carretera Ma-5040 de Porreres a Campos; el tram pavimentat té uns 600 metres.