Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca assegura la marxa “Des Güell a Lluc a peu”

El Consell de Mallorca assegura la marxa “Des Güell a Lluc a peu”

(13/07/2016)

Després d’una reunió entre la institució insular i el Grup Güell s’ha pactat que se celebrarà l’edició de 2016 de la marxa i els organitzadors han agraït la implicació del Consell de Mallorca

El president del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat i el fundador de la marxa “Des Güell a Lluc a peu” Tolo Güell han anunciat que finalment se celebrarà l’edició d'enguany d’aquesta marxa.

 

Després d’una reunió entre la institució insular i els organitzadors s’ha acordat que el Consell de Mallorca aportarà els 18.000 euros que ja s’havien consignat i es cobrirà la resta mitjançant ajuda tècnica i patrocinadors privats que han ofert col·laboració en les darreres hores.

 

En declaracions, Tolo Güell ha afirmat que “estic molt agraït al Consell de Mallorca i al president Miquel Ensenyat per haver salvat la marxa”. Per la seva part el president ha fet una crida a la societat mallorquina perquè participin en aquesta acte amb una història de més de quatre dècades d’existència.

 

Ara s’està pendent de la Direcció Provincial de Trànsit per determinar si la marxa se celebrarà el primer dissabte d’agost, com era previst, o en canvi s’ajornarà a una altra data.