Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell començarà la reparació de la carretera vella de Pollença a Lluc

El Consell començarà la reparació de la carretera vella de Pollença a Lluc

(09/03/2020)

"Aquest és un compromís amb l'ajuntament i les veïnes i veïns de Pollença", afirma la consellera Aurora Ribot

El Consell iniciarà aproximadament en cinc setmanes les actuacions previstes per arreglar la carretera vella de Pollença a Lluc. Els departaments insulars de Sostenibilitat i Medi Ambient i Mobilitat i Infraestructures tenen projectada una actuació inicial en un tram de 200 metres per comprovar l'efectivitat dels materials.
"Aquest és un compromís amb l'ajuntament i les veïnes i veïns de Pollença", ha manifestat la consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot. Tant Ribot com el responsable d'Infraestructures, Iván Sevillano, han coordinat aquesta actuació amb els seus respectius equips de la institució insular.
El material que s'emprarà en aquesta obra és un conglomerant ecològic sense ciment que es farà servir per primera vegada a l'illa. Entre les seves característiques tècniques més destacades es troba una gran resistència a sòls i ambients agressius, la seva permeabilitat i el fet que no desprèn cap tipus de lixiviats que puguin provocar infiltracions al terreny. Aquest conglomerant no provoca cap mena d'olor i és segur per la vida humana, animal i vegetal.