Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell col·labora amb la Gala Som a benefici d'Unicef per a Ucraïna

El Consell col·labora amb la Gala Som a benefici d'Unicef per a Ucraïna

(29/03/2022)

El conseller de Juan ha assenyalat que «ens toca remar a tots junts, el que ens farà sortir reforçats d'aquesta nova crisi».

El Consell de Mallorca col·labora amb la Gala Som organitzada a benefici d'Unicef per a Ucraïna. La institució se suma al suport que han manifestat altres entitats, empreses, administracions i mitjans de comunicació per fer possible aquest acte solidari en benefici dels infants ucraïnesos.

El conseller de Presidència, Javier de Juan, ha destacat les mostres de solidaritat mallorquina i ha agraït als artistes i a totes les persones, entitats i empreses implicades en la gala. I també ha reconegut la feina d'Unicef en la protecció dels nins i nines.

De Juan ha remarcat «la necessitat de ser solidaris de forma coordinada». I ha assenyalat que ara «ens toca remar a tots junts, el que ens farà sortir reforçats d'aquesta nova crisi».

De Juan ha recordat que el Consell lidera l'acollida de famílies ucraïneses a Mallorca i que a través del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, que coopera amb municipis ucraïnesos, s'articula l'ajuda en el terreny. En aquest sentit, la institució fa una aportació al Fons extraordinària de 100.000 euros.

El diumenge dia 10 d'abril de les 19.00 fins a les 21.00 hores a l'Auditori Illes Balears del Palau de Congressos de Palma tindrà lloc la gala solidària. L'entrada mínima és de 10 euros. També hi haurà fila zero per poder fer donacions.